De vakantie van de familie Tichelaar 2012

Henk had me een tijdje geleden al eens een haastig mailtje gestuurd met daarin wat opmerkingen, vragen en steekwoorden waaruit ik langzamerhand uit op kon maken dat Tichelaar bijzondere vakantieplannen had.

Een voorbeeld van zo’n mailtje in mei van Henk ontvangen:

“Hoi Eite. Klopt het dat ergens een foto heb gezien waar jij een aanhanger achter schoriemorie had zo ja past dat ding ook onder een caravan.zo nee waar heb ik het dan gezien?”

Ik had geen idee waar hij het over had maar ik had door dat hij met Schorriemorrie mijn edele Hongaarse trekpaard bedoelde. Ik dacht: niet op reageren. Ik had wel wat beters te doen. Even later komt het volgende mailtje van Henk:

O dan laat ik wel wat maken. Wat goed past. ik denk kitty en Britt voor de caravan en ik er boven op net als vroeger. Licht de hele wereld weer aan mijn voeten, alleen nu zijn er viaducten dus zal ik wel moeten bukken anders stoot ik me hoofd.

Drie dagen later komt het volgende mailtje:

De caravan is reeds gekocht en zodra ik tijd heb ga ik samen met een constructeur het uitvoeren heb reeds een werkvergadering gehad en het is geen enkel probleem volgens Mark, een aantal onderdelen zo als een draaikrans as ed zijn te bestellen voor de rest word het een kwestie van aanpassen van de caravan, bok, remerij verlichting en de stroom voorziening. Hendrik zit ook al te loeren en wil zo snel ik het klaar heb mee met de proef rit.

Vandaag de 23e juli is het dan zover, Henk heeft zijn speeltje klaar. Ik ben benieuwd of Liesje het net zo leuk vind. In ieder geval veel plezier en een leuke tijd gewenst. (Ook namens de andere mensen van SWTG.)

CIMG1130 CIMG1129 CIMG1127 CIMG1128 551196_386951458035057_1011543318_n